وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید با هدف اجتماعی کردن سلامت، مجامع سلامت استانی و شهرستانی را با شعار "عدالت برای همه؛ همه برای سلامت" در دستور کار قرار داد، برنامهای که امروز به صورت 100 درصدی با همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد محقق شده است.
وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید با هدف اجتماعی کردن سلامت، مجامع سلامت استانی و شهرستانی را با شعار "عدالت برای همه؛ همه برای سلامت" در دستور کار قرار داد، برنامهای که امروز به صورت 100 درصدی با همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد محقق شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اسفند 95 اولین مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهور، 8 وزیر، استانداران و برخی دیگر از مسئولان تشکیل شد تا بلکه بتوانند برای ارتقاء سلامت تدبیری بیندیشند و به نوعی تمامی متولیان امر را درگیر این مهم کنند.
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد سعی کردند از فرصت پیش آمده نهایت بهره را ببرند زیرا ارتقاء بهداشت و سلامت از مهمترین دغدغههای مسئولان این دانشگاه بوده و تاکنون نیز در این راستا گامهای موثری برداشته شده است.
متولیان امر سلامت در استان از روز بعد از مجمع ملی سلامت لحظهای درنگ نکردند تا اینکه 18 تیرماه 96 با حضور معاون اتماعی وزیر بهداشت، استاندار وقت، برخی نمایندگان مجلس، مدیران دستگاههای اجرایی، فرمانداران، ائمه جمعه، خیران و ...اولین مجمع استانی سلامت را به عنوان سومین استان برگزار کردند.
در حالی که هنوز مجمع استانی سلامت در برخی استانها تشکیل نشده، اما این مجمع در تمامی شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شده و امروز میتوان گفت تنها استانی که مجامع شهرستانی در آن به طور کامل انجام شده، کهگیلویه و بویراحمد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در تشکیل مجمع استانی سلامت جزو اولین استانها بودیم، گفت: این مهم مصوب برنامه چهارم توسعه بوده که در دولت یازدهم در سطح ملی در اواخر سال گذشته مجمع اول آن تشکیل شد.
دکتر اورنگ ایلامی افزود: این مجمع بر مبنای یکسری دادههای علمی تشکیل شده که تولیت سلامت بر عهده وزارت بهداشت، ولی تامین سلامت مردم تنها از عهده وزارت بهداشت ساخته نیست و سایر ارگان ها و نهادها در سلامت نقش بسزایی دارند.
وی با تاکید بر اینکه مطالعات نشان داده عوامل مختلفی شامل فیزیکی، زیستی، اقتصادی، بهداشتی و درمانی در سلامت مردم نقش دارند، ادامه داد: وزارت بهداشت تنها 25 درصد در سلامت نقش دارد.
دکتر ایلامی ابراز کرد: مولفههای مهمی در سلامت مهم بوده که یکی از آنها مسائل اقتصادی است و بر همین مبنا 7 دستگاه اجرایی از جمله وزارتخانه آموزش و پرورش، رفاه، نیرو، وزرش و جوانان، جهاد کشاورزی و... نقش مهمی دارد.
وی از تشکیل مجامع شهرستانی سلامت در تمامی شهرستانهای استان خبر داد و گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده هم اکنون در تمامی دستگاههای اجرایی دخیل در سلامت مردم، یک پیام گذار سلامت داریم.
دکتر ایلامی ادامه داد: مجمع سلامت در شهرستان های گچساران 25 آبان ماه، لنده 11 آبان، چرام 4 آذرماه، باشت یکم آذرماه، دنا سوم دی ماه، کهگیلویه 13 آذرماه و بهمئی در 24 آبان ماه تشکیل شدند.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه اولین مجمع سلامت استان ۱۸ تیر با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این مجمع استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف اجرایی برای پیشبرد اهداف سلامت و افزایش همکاریهای برون بخشی در جهت توسعه عدالت در سلامت است.
امین اله بابویی با اشاره به اینکه در مجمع استانی سلامت مواد مختلفی از جمله سلامت و امنیت غذایی، پدافند غیرعامل و سلامت، معنویت و سلامت و همچنین اطلس بیماریهای استان مطرح شد، تصری کرد: استفاده از ظرفیت تریبونهای نماز جمعه، استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف اجرایی در سطح استان و ترویج سواد سلامت از دیگر دستاوردهای این مجمع بوده است.142
انتهای پیام/